POČETAK RADA PREDŠKOLSKE USTANOVE „LANE“ KUČEVO

Facebook
Twitter
LinkedIn

Predškolska ustanova „Lane“ počinje sa radom od ponedeljka 11. maja po novim pravilima.

U ponedeljak, 11 .maja, ponovo sa radom počinje Predškolska ustanova „Lane. 

Rad sa određenim brojem dece obavljaće se u objektu „Maslačak“.
Funkcionisanje ustanove odvijaće se po posebnim preporukama, uputstvima i smernicama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva zdravlja, kao i uz poštovanje uputstava za primenu preventivnih mera u cilju sprečavanja širenja epidemije korona vurusa izdatih od strane Zavoda za javno zdravlje iz Beograda.

U vrtić će moći da pođu deca čija oba roditelja dostave potvrdu od poslodavca da su neophodna na poslu i za koju roditelji ne mogu da nađu drugo rešenje za čuvanje tj. gde je dovođenje deteta u vrtić jedina mogućnost da roditelji mogu ići na posao.

Deca će morati da imaju i potvrdu od pedijatra da su zdrava.

Prilikom dovođenja dece u vrtić roditelji će morati da poštuju sve predviđene procedure za prijem (obavezna upotreba zaštitnih sredtstava, držanje socijalne distance). Pri prijemu dece u vrtić, na ulaznim vratima, decu će dočekivati sestra za preventivnu zdravstvenu zaštitu.

Pošto deca nakon dužeg vremna kreću u vrtić, bilo bi dobro da roditelji sa njima o tome popričaju  kako bi ih što bolje pripremili na povratak u vrtić.

Predškolska ustanova „Lane“ Kučevo

Podeli sa drugima
Facebook
Twitter
LinkedIn

istraži više