Психолошка подршка деци и родитељима

Facebook
Twitter
LinkedIn

Поштовани родитељи, драга децо, већ  неко време се не виђамо и не дружимо се на уобичајен начин, разлог томе је уведено ванредно стање у Републици Србији због избијања епидемије-пандемије изазване коронавирусом (COVID-19).

Дружимо се кроз разне вибер и whatsapp групе свакодневно. Размењујемо своја знања и вештине на неки нов начин, али такође, и учимо многе нове песмице, причице, вежбе и многе друге ствари.

Све ово је ново за све нас. Оно што желимо да вам кажемо јесте да у овој ситуацији нисте сами, ми, ваша Предшколска установа “Лане” је уз вас и са вама и у овим новонасталим околностима. Желимо да сви будете добро, да се осећате добро и да из ове новонастале ситуације изађемо као хероји и као биљи људи, боље особе.

Уколико имате било који проблем који се односи на однос родитељ-дете, дете-дете, било какву недоумицу или страх везан за вас (родитеље) или вашу децу можете нам се обратити сваког радног дана у периоду од 08-14часова питањем на наш mail lanepodrska@gmail.com који је отворен само за ваша питања. Стручну помоћ и одговоре на ваша питања пружиће стручни сарадник-педагог Јасмина Траиловић.

До скорог виђења и дружења у нашим објектима “Сунце”,  “Маслачак” и  “Цврчак” ваше мед.сестре-васпитачи, васпитачи, стручни сарадник и в.д.директор ПУ “Лане” Кучево.

Подели са другима
Facebook
Twitter
LinkedIn

истражи више